maanantai 30. heinäkuuta 2012

Synttärihulinaa

Tänään mister Pinkpaws (lue: herra Pinkkitassu) täyttää komeat 7 vuotta <3 Juhlinta tosin aloitettiin jo viime torstaina etukäteis synttärilahjoilla, kun henkilökunta innostui vähän lahjomaan herraa, koska oli innostuksissaan käynyt Stokkan lemmikkiosastolla etsimässä herralle lahjoja. Rooney sai uuden hienon huiskulelun (ne on ehdottomia suosikkeja) sekä uuden ihanan tuoksuisen kissanminttuhiiren. Torstaina maisteltiin myös uutta pihvitikkua ja sehän uppos kun melkein kädestä vietiin.

Henkilökunta tosin suunnitteli uuden kattoon asti ulottuvan kiipeilypuun hankkimista herralle sitten vähän jälkikäteislahjaksi. Eihän herraa voi siltikään juhlapäivänä ilman lahjoja jättää, sehän nyt olisi ennenkuulumatonta Rooneynkin mielestä.

Juhlapäivän aamu alkoi herkkuaamiaisella. Mereneläviä kaikessa muodossa ja iso keko katkarapuja. Rooney sanois että NAMS (eli siis kurrrrrrrnau) Juhlapäivää toki vähän haittaa henkilökunnan poissaolo päivällä, mutta illalla luvassa mahdollisesti lisää herran lahjontaa ja leikkimistä.

Juhlapäivän kunniaksi voidaan laittaa pieni kuvakooste.

Synttärisankari juhlapäivän aamuna poseeraamassa <3
Mamman napero <3

Rooney ihmettelee laiskistunutta tipun häntää. Uusi huiskulelu siis.

Rooney katseli eräs ilta henkilökunnan kanssa telkkua. Henkilökunta alkoi pohtia onkohan herran takapuoli vähän levinnyt
sitten viime kerrasta. Rooney oli tosin sitä mieltä, että henkilökunta voi tuijotella vaan omia takapuoliaan.

Herra Kalkkunaksikin kutsuttu oli löytänyt jälleen
uuden mieluisan lepopaikan, kun henkilökunta yritti
pedata sänkyä.
Rooney ja mansikat. Rooney tuli laittamaan henkilökunnan marjojen siivousoperaatioon hieman vauhtia. Kissa, mansikkalaatikko ja valkoinen matto ei ole se henkilökunnan mieleisin yhdistelmä.
 
No saihan se henkilökunta ne purkkeihin.

2 kommenttia:

Jätä tassunjälkesi.