perjantai 20. heinäkuuta 2012

Tarkastustoimintaa ja aktivointia

Kissaherra Rooney viettää leppoisia kissanpäiviä. Keskiviikkona tosin oli vähän outoa kun kävi taas faneja vierailulla. Eihän sitä kukaan tähti koko päivää jaksa poseerata ja esittää sosiaalista, joten herra päätti piiloutua vuoroin sohvan ja sängyn alle. Ällöttävää sellanen koko ajan silittäminen ja lässyttäminen, Rooney tuumasi. Kaiken lisäksi olohuoneen ovi suljettiin yöksi eikä päässyt omaan kiipeilytelineeseenkään köllimään koko yönä. Törkeetä! Henkilökunnan iloksi kuitenkin herra tyytyi muutaman konserton jälkeen tulemaan makuuhuoneeseen nukkumaan ja nukkuikin jalkopäädyssä koko yön, joten vieraat saivat nukkua rauhassa.

Keskiviikkoiltana oli myös pieni sohvankorjaus operaatio. Sohva oli käännetty selälleen, jotta saatiin muutamat ruuvit kiinnitettyä. Siitäkös herra riemastui. Divaaniosa on luonnollisesti melko korkealla kun sohva makaa selällään. Divaaniosan korkeimmalla kohdalla oli herran mielestä ihana köllötellä, eikä sieltä olis haluttu tulla millään pois. Kaiken lisäksi sieltä pystyi myös hyvin antamaan korjausohjeita henkilökunnalle.

Tarkastajaherra Rolle aka Rooney

Torstaina olikin sitten henkilökunnan kotiuduttua vuorossa taas treeniä. Henkilökunta ihmetteli herran innokkuutta, mutta syynä taisi olla tuoksuvat pihvitikut, joita palkaksi sai. Tai sitten pahan makuinen aamuruoka, johon ei ollut paljoa koskettu. Treenit sujuivat mallikkaasti ja istuminen alkaa jo sujua, tosin ei vielä pelkästä käskystä. Rooney piti henkilökuntaa vähän outona aiemmin kun se vaan jotain mutisi, eikä herra ymmärtänyt mitä piti tehdä. Hieman luettua lisää naksutinkoulutuksesta, tyhmä henkilökuntakin tajusi vähän muuttaa koulutuksen luonnetta ja nyt sujuu heti paremmin. Koulutus alkaa myös selkeästi tuottaa jo tulosta, koska herra yrittää tarjota osaamiaan temppuja herkkupalojen toivossa. Yleensä tassun ojentamista ja puskemista, vaikkei jälkimmäistä olekaan vielä opetettu, se lienee luonnollinen reaktio. Henkilökunta on asiasta innoissaan. Mitä kaikkea voimmekaan vielä saada aikaan.

Myöhemmin illalla päätettiin kokeilla vielä toista temppua, josta toivottavasti tulee jatkossa olemaan suurin apu kaikessa. Nimittäin omatoimisesti koppaan meneminen. Toivotaan, ettei henkilökunta kuvittele kissaherrastaan liikoja, koppa ei nimittäin ole se mieluisin paikka talossa. Mutta juurikin sellainenhan siitä pyritään tekemään. Eilen oli koppaharjoituksen ensimmäinen päivä ja sekin oli suuri menestys. Tiedossa ei ole oliko syynä olohuoneen lattia, kiireettömyys vai palkkioina saatavat kuivakalat. Kissaherrahan olisi varmasti jo mennytkin koppaan, mutta henkilökunta päätti ohjeen mukaan päättää harjoituksen siihen kun herra koski jo tassuilla ja kuonolla kopan etureunaa. Harjoitukset jatkuvat.

Nomnom mitä täältä löytyy!

Liekö syynä innokkuus naksutinharjoituksiin vai muuten vain ylimääräinen energia, herra päätti viime yönä, että kello 00.48 on sopiva aika leikkiä. Henkilökuntaan saa kummasti vipinää, kun käy vähän järsimässä yöpöydällä olevaa viherkasvia tai vaihtoehtoisesti kiipeämällä emännän korulaatikon päälle. Vai oliko syynä muuten vaan hellyydenkipeys, kun kainaloon ottaminen rauhoitti herran. Rooney ei tosin tälläistä söpöilyä myönnä.

Yöllisten riehumisten jälkeen pitää saada nukkua, sehän nyt on sanomattakin selvää. Rooney oli aurinkoisena perjantaiaamuna klo 6.00 alla olevaa mieltä. Kuka ihme herää tähän aikaan yöstä?

Älä nyt viitti! Silmät kiinni, nyt nukutaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi.