keskiviikko 1. elokuuta 2012

Lelukatsaus

Jokaisella itseään rakastavalla kissaherralla täytyy olla ainakin 20 lelua. Tosin henkilökunta alkoi uusien synttärilahjalelujen myötä miettiä, josko niistä vanhimmista leluista voisi salaa hankkiutua eroon, koska niitä alkaa olla aika paljon. Ensimmäinen lapsihan on aina toki hemmotelluin, mutta jos Rooneykin nyt ymmärtäisi seniorikauden lähestyessä pitää huolta vain rakkaimmista hiiristä ja luopua osasta.

Henkilökunta voisi yrittää sopia Rooneyn kanssa, että aina kun taloon tulee uusia leluja niin jostain vanhasta pitää luopua. Rooney on epäilemättä asiasta sitä mieltä, että sama sopimus voitaisiin tehdä emännän kenkien ja laukkujen kanssa. Henkilökunta pohtii vielä asiaa.


Saammeko esitellä, herra Rooneyn leluarmeijaa. Valkoinen huiskulelu saatiin synttärilahjaksi äskettäin, samoin vasemmalla oleva höyhenhäntäinen kissanminttuhiiri, Kong Wubba ankka sekä sininen pallo höyhenillä. Mister Octopus ja Herra Siili ovat vanhoja, hyvin syötyjä tuttavuuksia. Alareunassa on myös turkoosi aktivointipallo, jonka sisältä löytyy aina välillä herkkuja. Wubba ankan jalat ritisevät kivasti ja pään sisällä on kulkunen. Maistuu Rooneyn mielestä oikein maukkaalle. Herra Siili ja Mister Octopus saavat ajoittain koviakin takajalkaiskuja ja terävää kulmahammasta, herra Siilin päätä on myös kiva järsiä ja imeskellä. Mister Octopusin jalat ovat vähän solmussa ja silmätkin ovat tainneet irrota mutta muutoin saaliit ovat sinnikkäästi vielä elossa kovasta käsittelystä huolimatta. Pallo sinisillä höyhenillä piipittää samalla tavalla kuin joskus elossa ollut hyppivä hiiri narun päässä, Rooneyn mielestä se vain ei ollut kovin kummoinen yhdistelmä, joten toistaiseksi hölmön näköinen pallo on saanut vain muutaman tassutuksen.


Jottei lukijat jäisi siihen uskoon, että herralla olisi vain muutama hassu lelu, tässä on koko Rooneyn lelulaatikko. Kuten kuvasta huomaa, erinäiset huiskulelut ovat tämän talouden suosiossa, ainakin jos Rooneyltä kysytään. Huiskulelut tosin vaativat myös henkilökunnan aktiivisuutta, joka ei Rollen mielestä aina ole niin aktiivista kuin pitäisi. Kori sisältää tällä hetkellä ennätyksellisen paljon rapisevia peltohiiriä, yleensä hiiriarmeija kätkeytyy henkilökunnan iloksi imurin tukkeeksi sohvien ja sängyn alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi.