keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Muonitusta Zooplussalta

Eilen saapui jälleen odotettu zooplussan muonituspaketti. Tällä kertaa antaa kyllä henkilökunta paketin toimituksen nopeudesta pisteitä, vaikka paketti siinä luvatussa 4-5 päivässä saapuikin. Joskus pakettia on jouduttu odottelemaan toista viikkoa. Nyt täytyi myös ottaa kuva todistusaineistoksi, että paketti oli yhdessä osassa ja suurin osa ruokapurkeistakin kolhiintumattomia.

Zooplussan paketti

Edistystä oli kuitenkin tapahtunut. Toiset Almo Naturen paketit oli hienosti 6:n torneissa pakattu muoveihin, mutta toiset olivat jostain syystä irrallaan ja ne olivat sitten paketissa levinneet. Ruokapurkkien päällä oli jopa isoa kuplamuovia, joka oli pitänyt tavaroita paikoillaan. Henkilökunta ei ollut aiemmin varmaankaan huomannut, että toimitukseen sai valita joko DHL:n tai DPD:n. Tällä kertaa päätimme kokeilla DPD:tä ja taidamme pysyä siinä jatkossakin. Paketti toimitettiin kotiosoitteeseen illalla ja asiakaspalvelu oli joustavaa. Henkilökunta tosin jäi ihmettelemään, ettei paketin tuoja soittanut etukäteen, vaikka kotona oltiinkin. Olisi ollut harmillista olla juuri sillä hetkellä esimerkiksi kaupassa.

Kissaherra Rooney ei tainnut aluksi ymmärtää mitä paketissa oli. Purkit oli hämäävästi metallisia, eikä ne tainnut tuoksua millekään. Enemmän herraa kiinnosti paketin ympärillä ollut nauha. Henkilökunnan purkaessa pakettia muonituskaappiin, herra taisikin ymmärtää mistä oli kyse. Kaappiin änkeemisellä herra ehkä ajatteli tukkivansa purkkien kulkuväylän ja saavansa iltaruoka-annoksensa suoraan paketista. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Paketin tulon kunniaksi henkilökunta antoi kuitenkin herran valita iltaruokansa itse ja ei ollut vaikea arvata mitä purkkia kuono tökkäsi. Almo Naturen mereneläviä tietenkin! Se on kissaherra Rooneyn suurinta herkkua. Ilmeisesti henkilökuntakin on alkanut jotain ymmärtää kun oli osannut tilata tusinan verran oikean värisiä purnukoita.

Seafood Mix: Siika 45%, kalaliemi 24%, simpukat 14%, mustekala 9%, katkaravut 7%, riisi 1%.

Jos Rooneyltä kysytään niin se vaan oli niin hyvää!

Henkilökunta tilasi testiin myös Cosma Thai purkkeja 6 kappaletta. Siellä makuina taisi olla kalapainotteista, makrillia ja sardiineja ainakin. Niistä Rooney antaa makutestinsä tulokset myöhemmin. Henkilökunta oli myös sangen tyytyväinen tarkistaessaan, ettei ainakaan Miamorin lohihyytelöön ollut lisätty sokeria niin kuin pelättiin huhujen perusteella. Tosin lohiruoissa on vaan 10% lohta kun muissa näyttäisi olevan 20% lihaa. Mistähän moinenkin johtuu? Lohi on tietenkin arvokas kala mutta...  Lihapitoisuudet on nykyään kissanruoissa niin olemattomia. Kun henkilökunta asiaa tässä eräskin päivä pohti, niin monissa marketin ruoissa on 4% lihaa ja lihan sivutuotteita. Se on ihan olematon määrä. Havainnollisemmaksi sen tekee se että se on 4 grammaa 100 gramman pussista. Ja mitä on se kaikki muu? Hyi yökötys. Rooney tosin viittaa kintaalla tällaiselle kaikenlaiselle hömpötykselle, hyvällehän se maistuu mutta aina välillä niistä kyllä alkaa masua korventaa. Mutta Rooneytä ei haittaa että henkilökunta pitää niitä mereneläviäkin parempana vaihtoehtona, vaikka ne henkilökunnan nenään vähän pahalle haiseekin. Rooney on kaikenlaisesta ruokajutusta mieltä kurnau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi.